maanantai 30. kesäkuuta 2014

Perinteinen sillikaviaari

























Voisin elää koko kesän syömällä uusia perunoita sillien tai ihan pelkästään voin kera. On ne vain niin hyviä! Tällä kertaa tein perinteisen sillikaviaarin, joka sopii uusien perunoiden kanssa nautittavaksi mielestäni  paremmin kuin mikään muu. Tässä helppo ja herkullinen ohje perunoiden makupariksi!


Sillikaviaari 

2-3 kananmunaa keitettynä
nippu tilliä
2-3 pientä kesäsipulia varsineen
1 prk sinappisilliä
puolen isohkon sitruunan mehu
ripaus sokeria
reilu 1 rkl Dijon-sinappia (rakeinen)
200 g ranskankermaa

Keitä kananmunia 7 minuuttia, valuta sillit ja pilko pieniksi paloiksi. Hienonna sipulit, tilli ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita hetkeksi jääkaappiin tekeytymään ennen tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti