maanantai 31. joulukuuta 2012

Marenkiherkku


























Marenkinen jälkiruokaherkku



U:gin (Uudenkaupungin) marenkirinkuloita (1 per annos)
kinuskikastiketta
vaniljajäätelöä
karpaloita

U:gin marenkien saatavuus voi olla vaikeaa, vaikka niitä myydään myös Uudenkaupungin ulkopuolella, kuten esim. Helsingin Stockmannilla. Suosittelen ohjeeseen kuitenkin juuri näitä kyseisiä marenkeja, koska ne ovat yksinkertaisesti parhaita. Tietysti voit valmistaa myös marengin itse. 

Laita jälkiruokakulhoon ensin yksi marenkirinkula, sen päälle vaniljajäätelöä, lämmitettyä kinuskikastiketta ja kruunaa koko annos karpaloilla. Muuta et tämän helpon ja maistuvan herkun valmistamiseen tarvitse. Tämä on rakkautta ensi lusikalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti