keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kahvilauutisia - Omalta tuntuva kahvila


 



















Tampereen keskustaan (Tuomiokirkonkatu 30) on hiljattain avattu Pyymäen Oma -niminen kahvila, joka on mukava piristys kaupungin kahvilakulttuuriin. Poikkesin kahville ystäväni kanssa työpäivän päätteeksi, ja kahvilan tuotteet näyttivät niin herkullisilta, että oli aivan pakko maistella sekä suolaista että makeaa. Söin pesto-mozzarellajuusto-patongin ja jälkiruoaksi aivan ihanan marjaherkun (puhelimella nappaamani kuva yllä). Nam nam mitä herkkuja molemmat!

Uunituoreiden kakkujen, piirakoiden ja muiden oman leipomon tuotteiden lisäksi kahvilassa voi syödä myös lounasta. Lounaslistan erikoisuutena on tuhti, juureen leivottu ruislimppu (Oman Leipä), jonka täytteet kootaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Muita lounasvaihtoehtoja ovat mm. päivän keitto tai erilaiset salaatit. Mukavana lisänä toimivat myös anniskeluoikeudet, joten kahvin sijaan leivonnaisen kanssa voi nauttia vaikkapa lasin kuohuviiniä. Eikö kuulostakin hyvältä?

Kaiken lisäksi kahvila on kauniisti sisustettu ja se näyttää varsin viihtyisältä, ja sitä se ensimmäisen käynnin perusteella olikin. Palvelu oli ystävällistä ja kahvilassa oli koko ajan pieni jono, joten puskaradio on näemmä jo toiminut varsin tehokkaasti. :) Suosittelen! 


 





























Kuvat lainattu: Pyymäen Oma









2 kommenttia:

  1. Mä just näin jossain toisessa juttua tästä samasta kahvilasta :-) Näyttää kyllä tosi viihtyisältä ja kivalta paikalta. Ja ihania herkkuja tiski täynnä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi kiva ja viihtyisä paikka! Ja tiskillä on vastustamattomia herkkuja. :)

      Poista