torstai 1. elokuuta 2013

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin




















Terveisiä Kööpenhaminasta!

Kesälomani alkaa olla lopuillaan ja töihin paluu kutsuu. Viimeisenä lomareissuna teimme kaupunkimatkan Kööpenhaminaan. Vietimme neljä ihanan aurinkoista ja helteistä päivää vain kierrellen kaupunkia ja nauttien sen tunnelmasta. Matka huipentui Robbie Williamsin konserttiin, joka oli aivan huippu! Näin mukavien lomamuistojen jälkeen on ihan kiva palata takaisin töihin ja arkirutiineihin. Ja jos sitten syyssateiden aikaan alkaa ahdistaa, ainahan voin avata koneen ja palata kesän tunnelmiin. 

Onneksi kuitenkin vielä on kesää jäljellä ja viikonlopuksi on luvattu hellettä. Nautitaan niistä! Nyt nukkumaan, sillä huomenna on jännittävä päivä. Pidän teidät vielä jännityksessä mitä huominen tuo tullessaan. :)












































  
 























































































































































































2 kommenttia:

  1. Jestas, mitä annoksia. Kuka noita jaksaa syödä? Upeita kuvia kauniista Kööpenhaminasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kööpenhamina on kaunis ja ihana kesäkaupunki, jossa riittää paljon nähtävää ja koettavaa. :) Annokset olivat kyllä melkoisia, varsinkin kuvissa näkyvä shamppanjabrunssi. Tarjotin oli täynnä toinen toistaan herkullisimpia ruokia, nam. Viimeiseksi jätin vielä suklaakakun, eikä sitä nyt ainakaan voinut jättää syömättä. Oli niiiiin hyvää. :)

      Poista