perjantai 12. huhtikuuta 2013

(Pika)pizzaperjantai



Kun raskaan työviikon päätteeksi tekee perjantaina vielä perusteellisen viikkosiivouksen, voi hyvillä mielin herkutella pizzalla, kömpiä viltin alle sohvalle pötköttelemään ja vain nautiskella viikolla postiluukkuun kolahtaneista lehdistä. Toivottelen siis tämän pikapizzaohjeen myötä kaikille teille blogini lukijoille rentouttavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua!


ohut rieska (esim. Lapin rilla)
tomaattipyreetä
mozzarellaa viipaleina
tomaattia
vihreää pestoa
mustapippuria
rucolaa 

Viipaloi tomaatti ja mozzarellajuusto. Levitä ensin tomaattipyree, lisää sen jälkeen tomaatit, mozzarellaa sekä pestoa nokareina. Laita 250 asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi tai kunnes mozzarella on sulanut ja pizza saanut vähän väriä pintaan. Lisää mustapippuria ja tarjoile rucolan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti